Monday, June 02, 2025

Those who regularly eat up to six eggs per week are said to have a lower risk of death than those who rarely or never consume eggs. The study was conducted with nearly 8,800 seniors over the age of 70. The study found that overall mortality was reduced by 17%. And the risk of cardiovascular disease was even lower by 29%. In older people with a healthy diet, the risk of cardiovascular disease was up to 44% lower https://www.mdpi.com/2072-6643/17/2/323 🔴 https://www.topagrar.com/gefluegel/studie-jeden-tag-ein-ei-senkt-sterblichkeit-messbar-c-20014684.html Wer regelmäßig bis zu 6 Eier pro Woche ißt, soll demnach ein geringeres Sterberisiko haben gegenüber denjenigen, die selten oder nie Eier konsumieren. Die Studie wurde mit fast 8.800 Senioren über 70 Jahre durchgeführt heißt es. Die Gesamtsterblichkeit soll demnach um 17 % verringert sein. Und das Risiko für Herz-Kreislauf-Erkrankungen sei sogar um 29 % niedriger. Bei älteren Menschen mit gesunder Ernährung sei das Risiko für Herz-Kreislauf-Erkrankungen um bis zu 44 % geringer🔴

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Blog Archive

    Followers

    My Blog List